ГоловнаКультура

Театри Дніпропетровщини запрошують глядачів на вистави: червневий репертуар

Театри Дніпропетровщини запрошують глядачів на вистави. У репертуарах червня – симфонічні концерти, запальні комедії, яскраві мюзикли. Про це повідомила начальниця управління культури, туризму, національностей та релігій облдержадміністрації Наталія Першина. Про це повідомили в прес-службі Дніпропетровської ОДА.

«У червні більшість театрів Дніпропетровщини закриває сезон. Запрошуємо мешканців області насолодитися концертами та спектаклями перед літньою перервою»,  сказала Наталія Першина.

У червні на гостей Дніпропетровського театру опери та балету чекають музичні казки і симфонічні шоу, опери й оперети, сучасний та класичний балет.

16 червня всіх бажаючих запрошують на вечір французької музики. У виконанні солістів оперного театру та симфонічного оркестру лунатимуть відомі арії.

30 червня театр закриє сезон великим театралізованим концертом-шоу «Ніч в опері». Репертуар – тут .

Дніпровський національний академічний український музично-драматичний театр ім. Т. Шевченка підготував для глядачів веселі комедії та яскраві мюзикли. У червні покажуть, зокрема, «Майську ніч», «Скрипаля на даху», «Піросмані».

«19 червня на сцені – «Кайдашева сім’я». Українська класика, яка не втрачає актуальності. Беззаперечний хіт з 2012 року», – розповів завліт театру Віктор Шевченко.

103-й сезон театр ім. Т. Шевченка закриє 27 червня. На глядачів чекає виставка-ярмарок і театралізований концерт. А ще прем’єра сучасної комедії «Ніч амурних стрибунців». Більше – на сайті .

У репертуарі Дніпропетровського академічного обласного українського молодіжного театру – вистави для дітей та дорослих. Для малечі підготували чимало казок. Зокрема – «Носоріг та жирафа», «Алі-баба і розбійників юрба», «Дюймовочка», «Хто подолає дракона».

Для дорослих глядачів – містичний анекдот «Мертві душі», кримінальна комедія «Мафія. Мертва справа», драмеді «Гравці».

На сцені Дніпропетровського академічного театру драми та комедії – класика та сучасна драматургія. У червні покажуть і чимало прем’єр сезону. Зокрема – «Таксист 2», «Вишневий сад», «Бомжовий блюз», «Всі чоловіки зраджують». Повний репертуар – тут .

«19 та 20 червня вперше гратимемо нову виставу для молоді «LoveCODE». Це соціальна комедія про стосунки за п’єсою Михайла Хейфеца», – розповів директор-художній керівник театру Сергій Мазаний.

Дніпропетровський будинок органної та камерної музики закриє концертний сезон 19 червня. Глядачів запрошують на великий концерт «XXXIV-й на Біс!». Окрім органу, у червні можна буде почути і фортепіанні мелодії. Репертуар на місяць – за посиланням .

Дніпропетровська філармонія ім. Когана потішить гостей музичними шоу та симфонічними концертами. Сезон завершать естрадним концертом «Бризки літа» 30 червня. Афіша найближчих подій – тут .

Читайте новини МОСТ-Дніпро у соціальній мережі Facebook