ГоловнаCуспільство

На вулиці Андрія Сахарова на ж/м Ігрень уперше провели освітлення

 У Дніпрі на ж/м Ігрень по вулиці Андрія Сахарова встановлюють мережу зовнішнього освітлення. Тут її не було взагалі. Про це повідомляє прес-служба Дніпровської міськради.

«На цій ділянці встановимо 8 залізобетонних опор з кронштейнами та 12 світильників з натрієвими лампами. Після закінчення робіт світло на вулиці з’явиться одразу. Мережу зовнішнього освітлення буде подовжено до самого виїзду з міста», – сказав начальник експлуатаційно-технічного району № 3 КП «Міськсвітло» ДМР Олег Коротушенко.

Слід зазначити, що на вулиці є аварійно-небезпечна ділянка – прихований поворот. До міської ради надходили численні скарги щодо відсутності освітлення саме тут. 

«У рамках програми міського голови Бориса Філатова «Місто без околиць» було вирішено не тільки провести освітлення на цій вулиці, а й встановити зупинку громадського транспорту. Оскільки за проєктом вона також має бути освітленою, то наразі під час монтажу опор працівники створюють можливості для живлення майбутньої конструкції. Встановити її плануємо у 3-4 кварталі цього року», – розповів спеціаліст департаменту транспорту та транспортної інфраструктури ДМР Іван Васючков.

Читайте новини МОСТ-Дніпро у соціальній мережі Facebook