ГоловнаCуспільство

У Петриківці відкрили новий ЦНАП

У Петриківці запрацював сучасний Центр надання адміністративних послуг. Новий ЦНАП облаштували у будівлі центральної садиби громади. Він обслуговуватиме майже 24 тисячі людей. На урочисте відкриття завітав заступник голови Дніпропетровської ОДА з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації Іван Начовний. Про це повідомили в прес-службі Дніпропетровської ОДА.

«Дніпропетровщина – приклад для всієї України. Ми створили в області потужну єдину мережу ЦНАПів. Кваліфіковані спеціалісти надають мешканцям якісні послуги», – зазначив Іван Начовний. 

У Петриківському ЦНАПі готові надавати понад 170 адмінпослуг. Наприклад, допоможуть зареєструвати бізнес, оформити права на рухоме майно. Сюди ж – за вирішенням житлових, земельних, соціальних питань. 

«Сьогодні в нас важлива подія. Відкрили сучасний Центр надання адміністративних послуг. Крім цього в старостинських округах працюють сім віддалених робочих місць. Людям зручно, вони задоволені», – сказала голова Петриківської селищної ради Наталя Коваленко. 

У центральному офісі облаштували 6 робочих місць – для прийому та консультації громадян. 

«Завжди раді допомогти. Проконсультуємо, підкажемо, швидко і якісно надамо послугу», – наголосила адміністраторка Петриківського ЦНАПу Анна Ярош. 

Одна з перших відвідувачів нового ЦНАПу Ольга Тополь. Каже, обслужили на найвищому рівні. 

«Я представник сільськогосподарського товариства. Часто займаюся реєстрацією договорів з пайовиками. Круто, що відкрився ЦНАП. Стало дуже зручно. Працюють хороші розумні дівчата. З ними приємно та легко співпрацювати», – каже відвідувачка. 

Загалом на Дніпропетровщині працюють 63 ЦНАПи із філіями. У планах запустити ще 16. 

Читайте новини МОСТ-Дніпро у соціальній мережі Facebook