ГоловнаCуспільство

У Кривому Розі з’явиться третій в Україні флагшток (ФОТО)

25 травня керівництво Дніпропетровської області знаходилось із робочим візитом у Криворізькому районі. В рамках поїздки представники влади відвідали парк Героїв у Металургійному районі Кривого Рогу, де планується встановити стелу з державною символікою і 72-метровий флагшток. Про це стало відомо на місці подій.

Голова Дніпропетровської обласної ради Микола Лукашук зазначив, що таких флагштоків в Україні всього два: «В Києві, Дніпрі, і тепер буде у Кривому Розі. Наразі перший етап будівництва фактично реалізований, очікуємо відкриття даної стели на 30-ліття незалежності України».

Представник підрядника Олексій Ятін повідомив, що на сьогоднішній день вже підготовлено основу фундаменту флагштока, ведуться планувальні роботи на території під майбутнє мощення парку та проходять роботи по підготовці прокладки інженерних мереж.

Нагадаємо, в рамках поїздки представники влади також проінспектували реконструкцію стадіонів «Металург» та «Спартак», а ще провели контрольну ревізію Глеюватської амбулаторії, фахівці якої незабаром зможуть надавати допомогу пацієнтам. 

Читайте новини МОСТ-Дніпро у соціальній мережі Facebook