ГоловнаCуспільство

У ДніпроОДА пройшла творча зустріч з дитячою письменницею

У ДніпроОДА пройшла чергова творча зустріч. Дитяча письменниця Марина Корольова презентувала казку про гламурну корову та летючого кота. Про це повідомила заступниця голови облдержадміністрації Ольга Горб.

«Дніпропетровська облдержадміністрація – не лише місце для нарад та офіційних зібрань. А ще й майданчик для творчих зустрічей. Кожен охочий може завітати на презентації книжкових новинок, поспілкуватися з авторами у невимушеній атмосфері»,  сказала Ольга Горб.

Марина Корольова – відома українська журналістка. Мешканцям Дніпропетровщини авторка презентувала свою першу дитячу книжку.

«Цікаво поспілкуватися вживу зі справжньою письменницею. Дізнатися більше про тенденції сучасної дитячої літератури. Маю дітей, тому ця тема для мене актуальна», – поділилась відвідувачка Тетяна Божко.

«Гламурна корова, летючий кіт та інші» – сучасна казка для дітей шкільного віку, каже авторка.

«Де ще, як не в казці, можна уявити собі корову, захоплену гламуром. Чи кота, який виборює своє місце під сонцем,  розповіла Марина Корольова. – А ще це історія про хлопчика і дівчинку. Про те, як вони сприймають цей світ».

Завітала на зустріч з письменницею і дніпрянка Оксана Орлова. Жінка каже – намагається не пропускати жодної презентації в облдержадміністрації.

«Працюю в обласній дитячій бібліотеці. Дізнавшись про презентацію казки, не могла не прийти. Дуже люблю творчі зустрічі. Через карантин минулий рік був бідний на такі вечори, тепер хочеться надолужити»,  сказала відвідувачка Оксана Орлова.

Під час зустрічі авторка підписала книжки всім бажаючим.

Читайте новини МОСТ-Дніпро у соціальній мережі Facebook