ГоловнаCуспільство

ДТЕК Дніпровські електромережі відновив електропостачання 67 населених пунктів, знеструмлених через негоду

ДТЕК Дніпровські електромережі відновив електропостачання 67 населених пунктів, знеструмлених через негоду

Фахівці ДТЕК Дніпропетровські електромережі продовжують ліквідувати наслідки грозового циклону, що спричинив масові аварійні відключення у регіоні.Станом на 17:00 21 липня відновили роботу 50 ліній та 428 трансформаторних підстанцій. Електропостачання повернули у 41 населений пункт сільської місцевості, що знеструмлювалися повністю, та 26 – частково. Наразі бригади завершують останні аварійно-відновлювані роботи та готуються до нової хвилі негоди.

Ввечері 20 липня в Дніпропетровській області знов погіршились погодні умови. Шквальний вітер, зливи та грози призвели до знеструмлення 80 населених пунктів. Наразі аварійні бригади відновили електропостачання більшості знеструмлених районів. Зокрема, повернули світло в оселі 20 тисяч клієнтів Кривого Рогу та інших районів, що постраждали від негоди.  

Без світла в області ще залишаються 5 населених пунктів повністю та 8 — частково. Через грозу та пориви вітру досі знеструмлені 10 ліній електропередачі середньої напруги та 185 трансформаторних підстанцій.

Аварійні бригади ДТЕК Дніпровські електромережі продовжують працювати у посиленому режимі 24/7, щоб якнайшвидше повернути світло в домівки клієнтів. За прогнозами синоптиків, шквальний вітер, зливи та грози протримаються щонайменше до 22 липня. Тож фахівці готуються до нових випробувань негодою.

 ДТЕК – надійна та відповідальна компанія, яка турбується про своїх клієнтів. Фахівці контролюють ситуацію та готові оперативно реагувати на можливі нові аварії.

ДТЕК Дніпровські електромережі просить жителів бути обережними, не наближатися до оголених дротів, обірваних ліній, відкритих дверей та люків електроустановок, а також пошкоджених опор та аварійних дерев.

Поради під час негоди:інформацію про аварійні відключення можна перевірити на сайті компанії в розділі Аварійні відключення. Якщо ваша адреса там є, – енергетики вже знають про відключення та відновлюють електропостачання. Якщо ви не знайшли свою адресу – повідомте про це у кол-центр ДТЕК Дніпровські електромережі на сайті компанії, за телефонами (056/066/067) 790 99 00, через сторінку Facebook або чат-ботуViber таTelegram

Читайте новини МОСТ-Дніпро у соціальній мережі Facebook