ГоловнаCуспільство

У якому стилі роблять другу чергу пішохідної зони по вул. Набережній Перемоги

У якому стилі роблять другу чергу пішохідної зони по вул. Набережній Перемоги

У Дніпрі приступили до другої черги капітального ремонту пішохідної зони по вул. Набережній Перемоги на двох ділянках: у районі кільця ж/м Перемога та від буд. № 3 до Мерефо-Херсонського мосту. Про це повідомили в прес-службі Дніпровської міської ради.

Загалом під час капітального ремонту згаданих ділянок набережної з-поміж іншого улаштують близько 10 тис. квадратних метрів гранітної плитки, автоматичний полив, 15 тис. квадратних метрів газону, висадять близько 600 дерев. Також тут будуть велодоріжки, модульні вбиральні, лави, урни, підземні контейнери для сміття, питні фонтанчики.

За словами заступника міського голови Михайла Лисенка, друга черга капітального ремонту по вул. Набережній Перемоги буде у такому стилі, як і перша.

«Плануємо закінчити ремонт у 2022 році. Таким чином пішохідна зона по вул. Набережній Перемоги буде цілком відремонтована. А після цього плануємо перейти до капітального ремонту набережної, яка пролягає вздовж житлових масивів Червоний камінь, Покровський і Парус. А ще в планах поєднати житлові масиви Парус і Перемога велодоріжками», – підкреслив Михайло Лисенко.

Зі свого боку начальник дільниці підрядної організації, яка виконує ремонт по вул. Набережній Перемоги, Володимир Снітко зазначив: «У районі кільця ж/м Перемога проводяться демонтажні роботи, щоб підготувати територію під променад. А від завтра, 21 серпня, демонтажні роботи розпочнуться і в районі вул. Набережної Перемоги, 3».

Читайте новини МОСТ-Дніпро у соціальній мережі Facebook