ГоловнаCуспільство

Топ-5 зручних сервісів YASNO для передачі показань лічильника та оплати за електроенергію

Жителі Дніпропетровщини можуть обирати, яким найзручнішим для себе дистанційним сервісом користуватися, щоб швидко та зручно вирішувати питання з електропостачання:

  1. Особистий кабінет на сайті YASNO. Цей сервіс користується найбільшою популярністю серед клієнтів, оскільки там можна не лише передавати показання та сплачувати за світло без комісії, а й повністю контролювати стан особового рахунку. Остаточний рахунок з’являється після 10 числа.
  2.  Чат-бот у Viber. Приєднатися до нього можна відсканувавши QR-код на сайті YASNO, або через пошук Viber знайти YASNO-online у розділі «Цікаве» у нижньому меню. Передавати показання або вносити платежі без комісії можна за трьома особовими рахунками, щоб допомагати своїм рідним або сусідам.
  3.  Форма швидкої передачі показань на сайті YASNO. Щоб повідомити дані, не потрібно реєструватися в Особистому кабінеті, достатньо вказати населений пункт, особовий рахунок, показання і контактний номер телефону.
  4. Голосовий робот для передачі показань за телефонами контакт-центру (056/067/050) 770 11 55. Він автоматично розпізнає сказані цифри та вносить їх у базу даних. Цей спосіб підходить клієнтам, які не користуються інтернетом.
  5. Сторінка у Facebook. Написавши в особисті повідомлення сторінці постачальника у соціальний мережі, можна не лише передати показання, а й отримати консультацію з питань енергоефективності та розрахунків за електроенергію.

Крім перерахованих сервісів оплачувати рахунки можна через інтернет-банкінги, інші сервіси онлайн-платежів або офлайн в банківських відділеннях та на пошті. Однак ці операції потребують від клієнта переплат за банківську комісію або додаткового часу на відвідування банку.

Постачальник YASNO нагадує, що повідомляти показання лічильника слід починаючи за два дні до кінця місяця і до 2 числа (включно) місяця, наступного за розрахунковим, а сплачувати за спожиту електроенергію – до 20 числа.

«YASNO враховує всі потреби клієнтів і оновлює дистанційні канали обслуговування задля зручності споживачів. Передати показання лічильника та сплатити за електроенергію – не важче, ніж увімкнути світло у кімнаті. Всі сервіси мають простий та зрозумілий дизайн, доступні 24/7, а необхідні операції можна зробити за декілька хвилин. За допомогою онлайн-сервісів можна вирішити більшість питань з постачання електроенергії та газу, а також замовити додаткові товари та послуги», – розповів директор YASNO у Дніпропетровській області Юрій Федько.

Довідка:

YASNO – постачальник електроенергії, газу, рішень з енергоефективності та для електромобілів, що надає послуги для 3,5 млн українських сімей та юридичних клієнтів у Києві, Дніпропетровській, Донецькій та інших областях України. Три компанії бренда YASNO двічі очолили рейтинг постачальників електроенергії, складений аналітичним центром DiXi Group в рамках проєкту USAID. YASNO прагне забезпечити клієнтам сервіс європейського рівня та розвиває онлайн-обслуговування. Для зменшення витрат клієнтів на енергію постачальник пропонує енергоефективні набори, розумне освітлення, сонячні дахи, системи зберігання енергії, послуги енергоаудиту, енергосервісу та енергоменеджменту. Електроавтомобілісти можуть замовити в YASNO зарядні станції для встановлення вдома або в офісі та отримувати додатковий дохід.

Читайте новини МОСТ-Дніпро у соціальній мережі Facebook