ГоловнаCуспільство

У Дніпрі продовжується демонтаж незаконних споруд на територіях загального користування

У Дніпрі інспектори з питань благоустрою міської ради продовжують виявляти незаконні самочинно побудовані споруди на територіях загального користування. Тиждень тому на вул. Шмідта, 43 демонтували двометровий паркан біля житлового будинку. На це було рішення виконкому. Про це повідомили у прес-службі Дніпровської міської ради.

За словами начальника інспекції Руслана Мороза, на споруду надходили численні скарги від мешканців сусідніх будинків: «Паркан встановили без узгоджень. Виявилось, що за ним мешканці почали прибудовувати до першого поверху додаткові житлові площі на міській території загального користування. Якщо виявиться, що це теж незаконні споруди, доведеться демонтувати і їх».

Нагадаємо, для зведення будь-якої споруди, прибудови необхідно: зробити землевідведення на площу ділянки, де планується те чи інше будівництво, мати погодження від Головного архітектурно-планувального управління та дозвіл від управління Державного архітектурно-будівельного контролю.

Загалом з початку року інспекція з питань благоустрою міськради демонтувала понад двісті незаконно самочинно побудованих споруд, зокрема й прибудов, парканів, балконів, гаражів тощо.

«Усе, що зведено, прибудовано без дозвільних документів, демонтуватиметься!» – наголосив начальник інспекції з питань благоустрою Дніпровської міської ради Руслан Мороз.

Читайте новини МОСТ-Дніпро у соціальній мережі Facebook