ГоловнаCуспільство

Ремонт Центрального мосту: який тендер оголосила Дніпровська міська рада

Ремонт Центрального мосту: який тендер оголосила Дніпровська міська рада

У Дніпрі оголосили тендер на проведення капітального ремонту опор Центрального мосту. Були зроблені необхідні експертизи, які показали, що деякі з цих конструкцій мають тріщини та пошкодження. Орієнтовна вартість ремонту усіх опор мосту – 350 млн грн. Остаточна вартість буде відома після проведення тендера, повідомив заступник міського голови Дніпра Михайло Лисенко. Про це повідомили у прес-службі Дніпровської міської ради. 

«Ми сподіваємося, що тендер буде проведено до кінця цього року. За такої умови та за нормальної погоди вже на початку 2022-го ми зможемо розпочати ремонт опор», – зазначив Михайло Лисенко.

Заступник міського голови наголосив, що під час проведення другого етапу капремонту рух мостом не перекриватимуть. Можливі лише тимчасові звуження проїжджої частини. 

«Під час першого етапу капремонту Центрального мосту були замінені ті конструкції, які занепокоювали найбільше. Зокрема, були замінені балки та освітлення, встановлені нові деформаційні шви, а також зробили правильну систему водовідведення, частину балок укріпили спеціальним вуглецевим полотном. На сьогодні верхню частину мосту можна безпечно експлуатувати», – додав Михайло Лисенко.

Читайте новини МОСТ-Дніпро у соціальній мережі Facebook