ГоловнаCуспільство

Перший ремонт за пів століття: в СЗШ № 26 капітально відремонтували спортзал

У Дніпрі в СЗШ № 26, що на вулиці Каруни, 129, капітально відремонтували спортивну залу. Посилили опорні конструкції, пофарбувати стіни, зробили підлогу, стелю, замінили систему вентиляції та опалення, встановили нові баскетбольні щитки, також оновили освітлення та роздягальні (з’явились нові шафки). Про це повідомили у прес-службі Дніпровської міької ради. 

Роботи почалися в лютому цього року, закінчились у серпні. Це перший капітальний ремонт спортзалу з моменту відкриття школи в 1958 році. У СЗШ № 26 навчається 563 учні. На тиждень кожен клас має 3 уроки фізкультури. 

«Учні нашої школи активні, рухливі, деякі гіперактивні. Нам був дуже потрібен саме такий спортзал у нашому закладі – сучасний та комфортний. Діти задоволені результатом, їм дуже сподобалась оновлена зала.  Радію, що наші учні отримали сучасні можливості для фізичного розвитку», — розповіла заступниця директора КЗО «СЗШ № 26» ДМР Олена Маковійчук.

Упродовж 2021 року в школах Дніпра оновили 10 спортзалів. Для кожного закладу розроблявся індивідуальний дизайн-проєкт з урахуванням особливостей приміщення, зазначив в. о. начальника відділу технічного нагляду при департаменті гуманітарної політики ДМР Олександр Аджимян: «У школах, де це було можливо, окрім спортзалу та роздягалень, ми облаштовували душові кімнати та туалети. На сьогодні ми маємо узгоджений з батьківською та педагогічними радами трирічний план з проведення капітальних ремонтів».

Читайте новини МОСТ-Дніпро у соціальній мережі Facebook