ГоловнаCуспільство

Модернізація зовнішнього освітлення проїжджої частини: де у Дніпрі працюють нині комунальники

У Дніпрі комунальне підприємство «Міськсвітло» продовжує проводити модернізацію зовнішнього освітлення. Нині міськсвітлівці працюють на ділянці проїжджої частини по вул. Михайла Грушевського, повідомляють у прес-службі мерії Дніпра.

Серед іншого тут демонтують 91 світильник з натрієвою лампою та кронштейни. Натомість встановлять 107 світлодіодних світильників, 90 кронштейнів. Також комунальники змонтують близько 3 км нової повітряної лінії з самонесного ізольованого проводу (СІП). 

«Нині демонтуємо стару лінію. Вона вже відпрацювала свій термін. І улаштуємо нову лінію освітлення із СІПу та світлодіодних світильників, які більш енергоощадні та довше працюють. Додатковими світильниками посилимо перехрестя та пішохідні переходи для безпеки руху (завдяки встановленню дворіжкових кронштейнів). Цілком плануємо закінчити роботи на цій ділянці вулиці на початку липня. Працює бригада з десяти осіб та двох одиниць техніки», — розповів начальник експлуатаційно-технічного району № 1 КП «Міськсвітло» Олександр Приходько.

Читайте новини МОСТ-Дніпро у соціальній мережі Facebook