ГоловнаCуспільство

Дніпропетровськгаз пояснює, що таке EIC-код і де його знайти

ЕІС-код –  «персональний газовий номер», який складається з 16-значного коду (комбінації цифр і букв) для ідентифікації споживача газу у газотранспортній інформаційній системі України. Він містить у собі таку інформацію: регіон, де споживач обслуговується та підприємства, які надають послуги з транспортування, розподілу та постачання газу. Це спрощує обмін даними та є частиною євроінтеграційних процесів України.

ЕІС-код вам обов’язково знадобиться, наприклад, при зміні постачальника природного газу. Зокрема, для ідентифікації та отримання особового рахунку в системі нового постачальника.

Є такі варіанти, як можна дізнатися код:

- в Особистому кабінеті на сайті 104.ua - https://account.104.ua/ua/login. У розділі «Інформація» необхідно обрати «Показати» навпроти ЕІС-коду;- в рахунку, який до речі можна швидко та зручно завантажити в Особистому кабінеті на сайті 104.ua у розділі «Розрахунки».

Особистий кабінет 104.ua – найбільш інформаційний ресурс для споживачів блакитного палива, де міститься вся інформація по особовому рахунку споживача. У ньому можна передати показання лічильника, завантажити та оплатити електронні рахунки за розподіл газу, переглянути історію споживання та оплат тощо у будь-який зручний для вас час.

Читайте новини МОСТ-Дніпро у соціальній мережі Facebook