ГоловнаCуспільство

Дніпро піклується про мешканців: на просп. Петра Калнишевсього, 23 замінюють дах 

Дніпро продовжує масштабні ремонти по всьому місту. Зокрема один із головних акцентів – житлові будинки. Так на просп. Петра Калнишевського, 23 триває ремонт даху. Місцеві мешканці під час прийому міського голови звернулись до Бориса Філатова з проханням внести їх адресу до списку ремонтів. Бо дах тут не оновлювали з часів будівництва.

«Мешканці нашого будинку дуже жалілись, що під час дощів дах протікає і вся ця вода заливає кімнати. Тож вони звернулись до мера, на його особистий прийом, та попросили полагодити цей дах. Як бачимо, роботи тривають, тож дуже сподіваємось, що після ремонту у квартирах мешканців буде сухо та тепло», – зазначає мешканка будинку № 23 на просп. Петра Калнишевського Олена Железняк. 

Наразі комунальні служби демонтують старий шифер, аби вкласти тут новий металопрофільний лист. 

«Під час обстеження ми виявили, що покрівля дуже стара та понівечена, тож через це у мешканців були затікання води під час дощу, і під час сходження снігу така ж історія. Роботи ми розпочали вчора і, якщо дозволить погода, то до кінця тижня все зробимо. Замінюємо 850 кв. метрів. Загалом з початку року ми відремонтували понад 20 дахів в Індустріальному та Соборному районах. Схожих заявок від мешканців по місту багато, але ми всіх вносимо до списку та поступово намагаємось виконати необхідні роботи всім», – зазначає Володимир Тітов, заступник головного інженера КП «Жилсервіс-14» ДМР.

Читайте новини МОСТ-Дніпро у соціальній мережі Facebook