ГоловнаCуспільство

Дніпропетровщина отримає ще до 15 водовозів для Нікопольщини

До 15 водовозів прибудуть на Дніпропетровщину – із Кіровоградської, Тернопільської, Волинської, Вінницької, Чернівецької та Хмельницької областей. Вони – для зневодненої через обміління Каховського водосховища Нікопольщини. Перші три одиниці техніки очікують вже сьогодні. Про це повідомив начальник Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак. 

«Дякую всім, хто поруч. Військовим адміністраціям з різних куточків країни, міжнародним партнерам, бізнесу. Всім, хто допомагає. Разом робимо все можливе, аби ніхто не залишився без води», – зазначив очільник області.

За його словами, благодійники передають Нікопольщині бутильовану воду. Туди вже прибуло й 24 цистерни з розливною – по 60-70 тонн кожна. Підвіз в районі забезпечують понад 60 водовозів. Незабаром їм на підмогу стануть ще до 15.

«Всі ці водовози відправляться до Нікополя, щоб покращити логістику доставки води місцевим. Цю систему продовжуємо налагоджувати у всьому районі, який потерпає через обміління Каховського водосховища», – зазначив Сергій Лисак. 

В районі постійно збільшують й кількість пунктів роздачі – на зараз їх вже 169.

Читайте новини МОСТ-Дніпро у соціальній мережі Facebook