ГоловнаCуспільство

Дніпропетровськгаз: втигніть сплатити за доставку газу до 20 червня

АТ "Дніпропетровськгаз" нагадує споживачам про строки оплати за доставку блакитного палива. Сплачувати рахунки потрібно до 20 числа. Тариф за розподіл, реквізити, способи оплати та терміни залишаються незмінними. 

Інформацію про вартість щомісячного платежу можна знайти в особистому кабінеті на сайті 104.ua або у платіжках за доставку газу. 

У компанії подбали про те, щоб клієнти могли сплатити за послугу за допомогою онлайн-сервісів: швидко, без черг та у будь-який час доби. Оберіть для себе зручний спосіб: 

  1. iOS - http://surl.li/bcptr   
  2. Android - http://surl.li/bcptv  
  • Чат-бот «7104ua» у Viber   https://chats.viber.com/7104ua   
  • Чат-бот «7104ua» у Telegram   https://t.me/ua7104_bot   
  • Термінали самообслуговування у 104.ua клієнтських просторах регіону.   
  • Через системи інтернет-платежів Portmone.com та iPay.ua  

АТ «Дніпропетровськгаз» продовжує працювати 24/7 та виконувати обслуговування, ремонт та критично важливу модернізацію мереж, вести облік спожитого газу, здійснювати заміну застарілого обладнання, повірку та ремонт газових лічильників. 

Дніпропетровськгаз вдячний кожному споживачу, який навіть у часи війни своєчасно сплачує за розподіл газу. Це великий внесок у стабільну роботу газової системи регіону. Своєчасна та регулярна оплата за послугу є запорукою безперебійного та безаварійного газопостачання для кожного мешканця Дніпропетровщини.

Читайте новини МОСТ-Дніпро у соціальній мережі Facebook