ГоловнаCуспільство

Поліція охорони: ваш надійний захисник майна та спокою

Залишаючи на деякий час своє помешкання завжди гостро стоїть питання, як захистити своє майно від крадіжки.

Укладаючи договір на охорону житла, будь-яка охоронна компанія бере на себе зобов'язання щодо збереження вашого майна, але несе лише мінімальну відповідальність. І в цьому є велика перевага Поліції охорони над приватними охоронніими структурами. В чому саме?

У поліції охорони в групах реагування задіяні працівники поліції, які закінчили спеціалізовані навчальні заклади Департаменту поліції охорони та мають відповідну кваліфікацію. Вони наділені Законом України «Про національну поліцію» спеціальними повноваженнями, забезпечені вогнепальною зброєю та спеціальними засобами.

Досвід поліцейських груп реагування становить в середньому 15 років служби. До того ж, групи реагування забезпечені новими, сучасними автомобілями, які оснащені світло-гучномовними пристроями, відеореєстраторами, GPS-пристроями місцевизначення рухомих об’єктів, мобільним та радіозв’язком.

А загалом щороку кількість громадян, які довіряють своє майно саме поліції охорони, збільшується – щорічно близько 100 об’єктів та квартир переходять під охорону поліції від недержавних охоронних структур.

Поліція охорони – напевне, одна з небагатьох державних структур, яка в сучасних умовах по-справжньому демонструє якісну роботу, економічну ефективність та має високу довіру людей. Залишаючись, вочевидь, найкращою охоронною структурою в державі, гатантує захист вашого майна від несанкціонованих посягань.

Читайте новини МОСТ-Дніпро у соціальній мережі Facebook