ГоловнаCуспільство

Адвокат Бориса Філатова почав судове переслідування голови ГО«Платформа Громадський Контроль» Дениса Селіна за розповсюдження недостовірної інформації

Бабушкінський районний суд зареєстрував позовну заяву від адвоката Бориса Філатова щодо визнання недостовірною інформації, розповсюдженої Денисом Селіним у соціальній мережі «Facebook» 02.06.2023 про нібито купівлю нового автомобіля Porsche Cayenne E-Hybrid Coupé Platinum Edition 2023 року за ціною 5 152 686 грн (5,15 млн). Про це повідомляють у прес-службі Дніпровської міської ради.

Адвокат просить суд зобов’язати Дениса Селіна спростувати поширену стосовно Бориса Філатова недостовірну інформацію. При ухваленні судом рішення на користь позивача Селін у той саме спосіб, яким було розміщено та поширено недостовірну інформацію, повинен опублікувати допис наступного змісту: «У дописі 02.06.2023 року було вказано, що «Борис Філатов (міський голова Дніпра) два дні тому купив новенький Porsche Cayenne E-Hybrid Coupé Platinum Edition 2023 року за ціною 5 152 686 грн (5,15 млн). Усі бажаючі можуть порадіти, що під час війни Борис знайшов гроші і час щоб особисто приїхати та купити таку класну автівку зі скляною стелею». Зазначена інформація є неправдивою». 

Нагадаємо, 02.06.2023 вийшла публікація від Дениса Селіна про купівлю Porsche Cayenne E-Hybrid Coupé Platinum Edition Борисом Філатовим. Через кілька годин Селін видалив цю публікацію у зв’язку з, як він пояснив, «неточностями». Того ж дня представник Дніпровського міського голови направив Селіну вимогу про спростування недостовірної інформації, яку той проігнорував. У зв’язку з цим адвокат розпочав судове переслідування Дениса Селіна шляхом подання позову про спростування недостовірної інформації.

Читайте новини МОСТ-Дніпро у соціальній мережі Facebook