ГоловнаCуспільство

Дніпро відзначає День Української Державності

28 липня Дніпро разом зі всією країною відзначає День Української Державності. Зранку у місті на Алеї Героїв зібралися представники обласної та міської влади, військові, правоохоронці, священнослужителі та прості дніпряни. Про це повідомляють у прес-службі Дніпровської міської ради.

«Зараз ми всі переосмислюємо наші державні свята. Вони набувають нового сенсу. Те саме можна сказати і про святкування Дня Державності. Тож в такі дні нам всім потрібно тримати ці почуття в серці. Вкотре задуматися про долю країни. І, об'єднавши зусилля, йти до Перемоги разом», — сказав мер Дніпра Борис Філатов. 

Також голова ДніпроОВА Сергій Лисак нагородив видатних українців, які своєю роботою зміцнюють державність та допомагають країні. Серед них, зокрема, і представники лікарень Дніпра. 

«Щоб наші діти більше нікому й нічого не доказували, маємо бути єдиними і знати історію держави. Тільки так закриємо окупантів на їхніх болотах. Тільки так продемонструємо всім – нам чужого не треба, але й свого не віддамо», — сказав Сергій Лисак.

Після цього присутні поклали квіти пам'яті до світлин українських героїв на Алеї.

«Державність — це спільність людей, мирне життя і доброта. Працювати на благо країни своєї. Головне, щоб мир був. Щоб люди могли працювати, допомагати одне одному. Це головне, щоб було об'єднання людей», — вважає дніпрянка Валентина Олексіївна.

Читайте новини МОСТ-Дніпро у соціальній мережі Facebook