ГоловнаCуспільство

Дніпропетровська філія "Газмережі" встановила ШГРП без відключення понад 400 споживачів

Реконструюють, модернізують та вдосконалюють газорозподільну систему області. Мова йде про Дніпропетровську філію "Газмережі", що займається розподілом газу на Дніпропетровщині. 

Так, фахівці газорозподільної компанії області виконали роботи по заміні застарілого обладнання у Павлоградському районі, що експлуатувалося протягом 27 років, із застосуванням «стоп-системи». На місці зношеного устаткування тепер стоїть сучасний шафовий газорегуляторний пункт.  

Нове обладнання є більш зручним в обслуговуванні, також має надійну герметичність, що дозволяє мінімізувати технологічні втрати газу на даній ділянці. 

Завдяки використанню італійської системи фірми Ravetti, газовики провели роботи без відключення та змогли забезпечити безперебійний розподіл природного газу 430 споживачам приватного сектора с. Велокоолександрівка. 

Одна з головних переваг «стоп-системи» полягає в її надійному перекритті газопроводу у будь-якій точці відсікання. Це означає, що спеціалісти компанії можуть здійснювати реконструкцію, ремонт та заміну дефектних ділянок газопроводу в будь-який час року з мінімальними затратами часу і ресурсів. 

Дніпропетровська філія "Газмережі" ефективно виконує роботи навіть у складних умовах воєнного часу.

Читайте новини МОСТ-Дніпро у соціальній мережі Facebook