ГоловнаCуспільство

Засміченість каналізаційних мереж значно пришвидшує їхню зношеність. КП «Дніпроводоканал» звертається до дніпрян: будьте відповідальними споживачами!

Мулосос, гідромашина та бригада слюсарів працюють за адресою: вул. Ю. Кондратюка, 20. У цій багатоповерхівці ліквідовують засмічення каналізаційного колектору, повідомляють у прес-службі Дніпровської міської ради.

«Прочищаємо колектор. Тут і сміття, і побутові відходи, і навіть будівельні матеріали. Люди скидають у каналізацію все що завгодно, а так не можна робити. Вони самі собі шкодять», — коментує Андрій Жидко, начальник зміни РЕКМ КП «Дніпроводоканал».

Фахівці КП «Дніпроводоканал» для комфорту місцевих мешканців проводять роботи без відключень у цій багатоповерхівці. Це трохи уповільнює процес, але завершити обіцяють якомога швидше. 

Крім тимчасових незручностей для містян, засміченість каналізаційних мереж значно пришвидшує їхню зношеність. Тож КП «Дніпроводоканал» звертається до дніпрян з проханням не скидувати у каналізаційні мережі будь-яке сміття.

Читайте новини МОСТ-Дніпро у соціальній мережі Facebook