ГоловнаПолітика

Тисячі людей підтримали Блок Вілкула щодо введення на Дніпропетровщині безплатної для людей страхової медицини

Блок Вілкула «Українська перспектива» збирає підписи за введення в області безкоштовної для людей страхової медицини. Вже тисячі жителів Дніпра, Кам’янського, Новомосковська, Павлограда, Марганця, Покрова та інших міст підтримали програму Олександра Вілкула та команди Блоку «Українська перспектива». Про це повідомили в прес-службі політика.

Люди кажуть, що так звана «реформа Супрун», яку продовжила чинна влада, призвела до того, що лікуватися стало дуже дорого, а самі лікарні - в занепаді.

Галина - соцпрацівниця із Новомосковська, поставила підпис на підтримку програми Олександра Вілкула. Жінка говорить: «До лікаря важко потрапити, хіба що в приватних клініках за великі гроші. Наші люди відпрацювали по 20-30 років, втратили здоров’я, а тепер не можуть дозволити собі необхідне лікування - грошей вистачає тільки на продукти. Я підтримую Вілкула, бо він виступає за страхову медицину, яка дуже потрібна людям».

У Блоці Вілкула впевнені: не можна чекати, доки центральна влада розвалить медицину остаточно. Потрібно вводити страхову медицину на рівнях міст і Дніпропетровської області.

Лідер Блоку «Українська перспектива» Олександр Вілкул зазначив: «За рахунок обласного бюджету страховки отримають діти, пенсіонери, соціально незахищені та працівники бюджетних організацій. А робітники - за рахунок підприємств, на яких працюють».

Вілкул упевнений, що введення безплатної для людей страхової медицини - це єдиний реальний механізм підвищення якості  медичного обслуговування і заробітної плати медикам, а також створення умов для залучення інвестиції в галузь охорони здоров'я.

 

Читайте новини МОСТ-Дніпро у соціальній мережі Facebook