«Команда Дніпра» висунула свого кандидата в мери і сформувала виборчий список

У п'ятницю, 25 вересня, в прес-центрі ІА «Міст-Дніпро» відбулася прес-конференція на тему: «Команда Дніпра» висунула свого кандидата в мери і сформувала виборчий список»

У прес-конференції взяли участь:

- Лідерка політичної партії «Команда Дніпра» Олександра Клімова;

- Кандидат на посаду міського голови Дніпра Дмитро Семеренко.

19 вересня ПП «Команда Дніпра» провела з'їзд, де були визначені основні напрямки роботи партії, представлена програма і висунутий кандидат на пост міського голови Дніпра.

Лідерка «Команди Дніпра» Олександра Клімова повідомила, що від політичної партії було обрана і запропонована гідна кадидатура на пост міського голови. Ним став бізнесмен і відомий альпініст Дмитро Семеренко - перший в Україні дніпрянин, який підкорив Еверест.

«Політична партія «Команда Дніпра» зареєстрована в територіальній виборчій комісії, наш список складається із 42 кандидатів, і ми вже в процесі передвиборчої кампанії. У нас дуже молода, енергійна і незаангажована команда, в якій присутні представники різних видів громадськості: лікарі, педагоги, діячі культури, бізнесмени, програмісти. Всі вони - люди з активною життєвою позицією, готові захищати інтереси городян, балотуватися і вести передвиборчу кампанію чесно, прозоро і екологічно», - повідомила Олександра Клімова.

Лідерка «Команди Дніпра» представила кандидата на посаду міського голови від політсили - бізнесмена і відомого альпініста Дмитра Семеренка.

«Дмитро Семеренко - це лідер, який вміє вести команду. Це людина з щирими і здоровими цінностями. Дмитро Семеренко - людина, на яку можна покластися. Ми вибрали і запропонували гідну кандидатуру від партії на посаду міського голови Дніпра», - зазначила Олександра Клімова.

Кандидат на посаду міського голови Дніпра Дмитро Семеренко повідомив, що йде в мери для того, що побудувати місто, в якому хочеться жити.

«Рішення прийнято. Час сумнівів - пройдено. Новий етап - рішення йти в мери. Чому я вирішив балотуватися? Тому що хочу змін в Дніпрі, а хочеш змінити - дій. Мені не подобається, що з нашого сильного міста виїжджає молодь. Велика кількість висококваліфікованого робітничого класу залишає Дніпро. Мені не подобається, що для того, щоб подихати свіжим повітрям, людині мало вийти на вулицю. Їй потрібно виїхати за місто. У Дніпрі маса всього, що потрібно змінити. І моя мета - побудувати місто, в якому хочеться жити», - зазначив він.

Лідерка «Команди Дніпра» Олександра Клімова поділилася основними тезами програми партії. Так, одними з головних є питання екології, громадянського представництва дніпрян в міськраді і впровадження європейського досвіду для розвитку міста.

«Програма партії створювалася самими городянами. «Команда Дніпра» вже протягом року переймає досвід європейських колег. Незалежно від того, як закінчиться передвиборчий процес, ми будемо продовжувати розробляти стратегію міста. Це важливо, тому що, коли городяни самі залучені в процес, це сприяє здоровому розвитку суспільства», - зазначила вона.

Лідерка «Команди Дніпра» додала, що місія партії - поліпшити взаємодію влади і громадськості, створити інститут громадянського представництва та зробити громадянство відповідальним: «Не потрібно винаходити щось двічі, у багатьох країнах є вже випробувані, ефективні способи вирішення проблем. Їх просто потрібно взяти і імплементувати в Дніпрі».

Читайте новини МОСТ-Дніпро у соціальній мережі Facebook