ГоловнаCуспільство

Про «Велике будівництво», тарифи та боротьбу з негодою: публічний звіт Дніпропетровської ОДА

Про «Велике будівництво», тарифи та боротьбу з негодою: публічний звіт Дніпропетровської ОДА

На Дніпропетровщині втілюють нацпрограму «Велике будівництво». Серед проектів – нова траса на Київ та реконструкція приймальних відділень. Про це під час публічного звіту розповів заступник голови Дніпропетровської ОДА Максим Беспальчук. Йшлося і про тарифи та ліквідацію наслідків негоди.

«Тривають роботи на трасі Н-31. Техніка зосереджена у Царичанському та Петриківському районах. Там облаштовують дві транспортні розв’язки та переправу через канал Дніпро-Донбас»,розповів Максим Беспальчук.

Він додав, що траса на Київ – один з наймасштабніших проєктів програми Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво».

«У розпалі й реконструкція 13 приймальних відділень. Там будуть комфортні оглядові, міні-операційні, кабінети томографії. Встановлять рентгени та апарати УЗД», – сказав Максим Беспальчук.

Минулий тиждень на Дніпропетровщині видався морозним та сніжним, додав заступник голови ОДА. Траси державного та місцевого значення розчищали понад 100 одиниць техніки. За необхідності, працювали цілодобово.

«Через сильні морози в усіх районах області розгорнули пункти обігріву. Там можна було попити чаю, побути в теплі, отримати першу меддопомогу. Загалом в регіоні працювало 306 таких пунктів»,сказав Максим Беспальчук.

У Києві пройшов другий всеукраїнський форум «Україна 30». Головна тема – тарифи. Йшлося про принципи роботи ринку газу, логіку підвищення та зниження цін, вибір надійного постачальника. 

Читайте новини МОСТ-Дніпро у соціальній мережі Facebook