ГоловнаCуспільство

У П’ятихатській громаді відкрили сучасний ЦНАП

У П’ятихатках урочисто відкрили Центр надання адміністративних послуг. Сучасний ЦНАП обладнали на першому поверсі будівлі міськради. Про це повідомив заступник голови Дніпропетровської облдержадміністрації з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації Іван Начовний. 

«Пишаємося мережею ЦНАПів області. Однією з найсучасніших і найбільших в Україні. Цього тижня відкрили ще два Центри адмінпослуг. Модернізований у Софіївці та новий у П’ятихатках», – зазначив Іван Начовний. 

Приміщення П’ятихатського ЦНАПу обладнали місцевим коштом. Там зробили ремонт, закупили меблі й новітню техніку. Комп’ютери підключили до необхідних програм та державних реєстрів.

У головному офісі – 5 фахівців. А ще на території громади є 6 віддалених робочих місць. У селах Богдано-Надеждівка, Жовте, Зоря, Пальмирівка, Виноградівка, Івашинівка. 

«Зробили великий крок. Громада створила простір, де мешканці можуть отримувати сервіс високої якості, – сказала керівниця Центру надання адмінпослуг Ольга Плахотня. – Маємо багато планів. Розширятимемо кількість послуг».  

Загалом у ЦНАПі – майже 100 адмінпослуг. Вони доступні для 27 тис мешканців П’ятихаток на навколишніх сіл. 

Люди можуть звертатися за пропискою, оформити соціальну допомогу, субсидію. А ще вирішити земельні питання, зареєструвати бізнес або право на майно. 

На Дніпропетровщині працюють 77 ЦНАПів та їх філій. 

Читайте новини МОСТ-Дніпро у соціальній мережі Facebook