ГоловнаCуспільство

Оновлюють улюблене місце вболівальників – бульвар Кучеревського: що змінюють

Нове життя отримає бульвар Кучеревського у Дніпрі. На його території вже розпочалися будівельні роботи. Там з’являться зони відпочинку, не обійдеться і без значного озеленення. За планом капремонт планують завершити у 2022-му, проте підрядники наголошують – встигнуть раніше. Вартує реконструкція бульвару ім. Є. Кучеревського 33 мільйони гривень. Про це повідомили в прес-службі Дніпровської міської ради.

 

«Наприкінці липня за ініціативою міського голови Дніпра Бориса Філатова, наш департамент розпочав роботи з капремонту бульвару Кучеревського. Це є улюбленим місцем наших вболівальників, та, на жаль, в останні роки воно виглядало не дуже презентабельно. Тут повністю оновлять територію: замінять асфальтне покриття, тротуарну плитку. Будуть лавочки, зелені зони – висадять 14 дерев (дубів і платанів), а також із сотню кущів. До того ж буде й газон», – розповів заступник міського голови Дніпра Михайло Лисенко.

Уже повним ходом йдуть підготовчі роботи, їх багато, зазначає представник підрядної організації Костянтин Авдєєв: «Усього площа бульвару Кучеревського 6211 кв. м. За декілька днів зробили демонтаж, зараз робимо гідроізоляцію, й на це знадобиться значно часу, адже треба якісно зробити. Наступний крок – на частину бульвару покладемо граніт, десь паралельно асфальт».

Читайте новини МОСТ-Дніпро у соціальній мережі Facebook