ГоловнаCуспільство

На Дніпропетровщині розпочали реєстрацію на міжрегіональний молодіжний освітньо-професійний курс

Розпочалася реєстрація на освітньо-професійний курс «Державотворець: Дії заради змін». У триденному тренінгу зможуть взяти участь два десятки найвмотивованіших кандидатів. Їх відберуть з 10 регіонів. Про це повідомили в ОВА.

«Запрошуємо молодь від 18 до 26 років з Дніпропетровської, Запорізької, Донецької, Луганської, Харківської, Полтавської, Кіровоградської, Миколаївської, Одеської та Херсонської областей. Відбір буде проходити у два етапи. Спочатку необхідно заповнити анкету. Переглянувши їх, частину кандидатів запросимо на онлайн-співбесіду», – повідомив радник начальника Дніпропетровської ОВА Максим Свисенко.

На тих, хто потрапить на курс, очікують інтерактивні лекції та воркшопи. А ще – ознайомчі візити до органів влади, провідних підприємств, неурядових організацій. Найкращі випускники зможуть пройти стажування в Дніпропетровській ОВА та у прогресивних компаніях регіону.

«Це унікальна можливість взяти участь у комплексній навчальній програмі, яку проведуть провідні фахівці з державного управління, представники соціально-відповідального бізнесу та громадських організацій», – розповів Максим Свисенко.

Курс проходитиме з 15 по 21 квітня у місті Дніпро. Всіх учасників забезпечать проживанням, харчуванням, навчальними матеріалами. Компенсують і проїзд.

Долучитися можна, заповнивши форму. Дедлайн – 31 березня включно.

Читайте новини МОСТ-Дніпро у соціальній мережі Facebook