ГоловнаCуспільство

За тиждень енергетики ДТЕК повернули електропостачання майже 180 тисячам родин Дніпропетровщини

З 18 по 24 березня енергетики ДТЕК повернули світло у понад 250 населених пунктів Дніпропетровської області, жителі яких залишилися без електропостачання внаслідок масштабних російських атак. Знову зі світлом – майже 180 тисяч родин регіону. Спеціалісти ДТЕК Дніпровські електромережі відновлюють зруйновані ворогом лінії та електрообладнання, щойно отримують дозвіл від ЗСУ та ДСНС. Наша мета – забезпечити міста та села електроенергією, що необхідно для нормального життя мешканців регіону, повідомляють у прес-службі ДТЕКу.

Минулого тижня ворог здійснив наймасштабніші атаки по енергетичних об'єктах країни за останній час. Руйнувань зазнали об'єкти генерації, передачі та розподілу електроенергії, що призвело до необхідності обмеження енергоспоживання. Зокрема в Дніпропетровській області для стабілізації ситуації за розпорядженням НЕК Укренерго довелося двічі застосовувати екстрені відключення світла. 

З 18 по 24 березня фахівці ДТЕК Дніпровські електромережі відновили електропостачання для 178 969 родин у 253 населених пунктах Дніпропетровщини, що були знеструмлені через ворожі удари. Тільки за минулу добу повернули електрику у майже 800 домівок в 4 населених пунктах області.

Завдяки злагодженій роботі енергетиків регіону наразі всі постраждалі райони повністю зі світлом.

Аварійні бригади ДТЕК Дніпровські електромережі та енергетики всієї країни докладають максимум зусиль, щоб якнайшвидше повертати світло в оселі українців. Аварійні роботи проводять, щойно отримують дозвіл від ДСНС та військових.

«Для зв’язку з компанією використовуйте лише офіційні канали інформації. Наші фахівці готові приймати ваші звернення через дистанційні канали обслуговування: сайтсоцмережі, контакт-центр +38 (056/066/067/063) 790-99-00, чат-боти Viber та Telegram.Ми працюємо 24/7, щоб електропостачання будинків та підприємств залишалося надійним»,- передають в управлінні зовнішніх комунікацій компанії.

 Довідка:

ДТЕК Мережі розвиває бізнес з розподілу електроенергії та експлуатації електромереж в Києві, Київській, Дніпропетровській, Донецькій і Одеській областях. Підприємства обслуговують 5,4 млн домогосподарств і 150 тис. підприємств.

Група ДТЕК (DTEK Group) – диверсифікований енергетичний холдинг, до складу якого входять 6 бізнесів та корпоративний університет Academy DTEK.

Підприємства Групи ДТЕК виробляють електроенергію на сонячних, вітрових та теплових електростанціях, добувають вугілля та природний газ, здійснюють трейдинг енергоресурсами на українському та зарубіжних ринках, розподіляють електроенергію та управляють інфраструктурою електромереж, постачають електроенергію споживачам та пропонують рішення з енергоефективності і розвивають мережу швидких зарядних станцій для електромобілів.

Читайте новини МОСТ-Дніпро у соціальній мережі Facebook