ГоловнаПолітика

«Гідна кандидатура. Людина-лідер»: «Команда Дніпра» висунула на пост мера міста Дмитра Семеренка

Лідерка «Команди Дніпра» Олександра Клімова повідомила, що від політичної партії було обрана і запропонована гідна кадидатура на пост міського голови. Ним став бізнесмен і відомий альпініст Дмитро Семеренко - перший в Україні дніпрянин, який підкорив Еверест.

Про це стало відомо під час прес-конференції в ІА «Мост-Дніпро».

«Політична партія «Команда Дніпра» зареєстрована в територіальній виборчій комісії, наш список складається із 42 кандидатів, і ми вже в процесі передвиборчої кампанії. У нас дуже молода, енергійна і незаангажована команда, в якій присутні представники різних видів громадськості: лікарі, педагоги, діячі культури, бізнесмени, програмісти. Всі вони - люди з активною життєвою позицією, готові захищати інтереси городян, балотуватися і вести передвиборчу кампанію чесно, прозоро і екологічно», - повідомила Олександра Клімова.

Лідер «Команди Дніпра» представила кандидата на посаду міського голови від політсили - бізнесмена і відомого альпініста Дмитра Семеренка.

«Дмитро Семеренко - це лідер, який вміє вести команду. Це людина з щирими і здоровими цінностями. Дмитро Семеренко - людина, на яку можна покластися. Ми вибрали і запропонували гідну кандидатуру від партії на посаду міського голови Дніпра», - зазначила Олександра Клімова.

Нагадаємо, раніше Александра Клімова назвала проблеми громадського транспорта у Дніпрі.

Читайте новини МОСТ-Дніпро у соціальній мережі Facebook