ГоловнаCуспільство

Дніпру потрібно «відчалити» від берега 90-тих і забути, що таке неетичне ставлення, корупція і «схеми», - Олександра Клімова

Дніпру потрібно «відчалити» від берега 90-тих і забути, що таке неетичне ставлення, корупція і «схеми», - Олександра Клімова

Лідерка політичної партії «Команда Дніпра» Олександра Клімова повідомила, що місту потрібно рухатися в майбутнє. Так, в новому складі місцевого самоврядування основним пріоритетом повинна стати особистість і людина, а контрольно-репресивні заходи по відношенню до активних громадян - залишитися на «берегах 90-х».

Про це стало відомо під час прес-конференції.

«Зараз, напередодні місцевих виборів, ми хочемо заявити про те, що в новому складі місцевого самоврядування основним пріоритетом повинна стати особистість і людина. Нам необхідно «відчалити» від берега 90-тих і забути, що таке неетичне ставлення, корупція і «схеми». Дніпро повинен зробити крок в майбутнє і приєднатися до великої європейської сім'ї з демократичними цінностями, де людина стане на чолі кута. Ми повинні піти від контрольно-репресивних заходів по відношенню до активних громадян і об'єднати громаду, щоб зайнятися містом всерйоз», - сказала Олександра Клімова.

За її словами, Дніпро - мегаполіс з великим потенціалом, і саме дніпряни зможуть його відбудувати і зробити своє життя комфортним.

Читайте новини МОСТ-Дніпро у соціальній мережі Facebook