ГоловнаCуспільство

Встигніть прийняти участь у конкурсі Biopharma Plasma Dnipro: на переможців чекають ціні призи

Підходить до завершення конкурс «МИТЕЦЬ - ДО СЕРДЕЦЬ» - з 15 травня 2021 року будуть підведені підсумки. Про це повідомили в прес-службі палзма центру.

«Нагадуємо - конкурс дає неймовірні можливості проявити свої таланти, на донорську тематику - благородну місію донорства плазми, його користь для суспільства та самого донора, мотиви прийняття рішення стати донором плазми та єдність донорського братерства. Мета цього конкурсу - з вашою творчою допомогою відродити престиж донорства та подякувати кожному, хто готовий ділитися часткою себе заради спасіння інших. Ми очікуємо від вас будь-яких творчих проявів - БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ. Це можуть бути вірші та есе, гуморески, або історії донорів, пісні та відеоролики, будь-які витвори художнього мистецва, або хенд мейд. Словом - не стримуйте свою фантазію», - йдеться мова в повідомленні.

В прес-службі зазначили, що оголошення результатів конкурсу - 1 червня.

НА ПЕРЕМОЖЦІВ ОЧІКУЮТЬ ПРИЗИ:

  • 1 перше місце - сертифікат на суму 2 500 грн.
  • 2 других місця - сертифікати на суму по 1 500 грн.
  • 2 третіх місця - сертифікати на суму по 900 грн .

Будь-ласка, уважно ознайомтеся з умовами конкурсу:

Конкурсантом стає та особа, що дізналася про умови Конкурсу з будь-яких джерел та приєдналася до нього протягом терміну його дії, та виконала наступні умови:

  • Створила творчу роботу в будь-якому мистецького напрямку на тему донорства плазми, про благородну місію донора, його важливість для людей та суспільства, про мотиви прийняття рішення стати донором та ін. 
  • Робота учасника повинна нести в собі впізнаваний або асоціативний сенс про донорство плазми крові.
  • Розмістити в соцмережах на своїй сторінці пост зі своїми творчими роботами або їх фото, та відмітити - Я учасник Акції «Митець до сердець» з відміткою сторінки Biopharma Plasma Дніпро;
  • Під постом вказати чому ви підтримуєте донорство плазми, або чому ви самі є донорами та користь від донорства плазми;
  • надіслати в месенджер Фейсбук або Дірект Інстаграм на сторінку Biopharma Plasma Дніпро свої творчі роботи на тему підтримки ДОНОРСТВА ПЛАЗМИ: в текстовому форматі (вірш, ессе, гумореска тощо); аудіозапис (пісні), відеозапис (фільм/ролик); фото художнього витвору будь-якого напрямку (картина, скульптура, хенд-мейд, лялька тощо).
  • Направити будь-яким зручним способом або принесла власноруч на адресу «ДОЦЗПП «ДНІПРО-ПЛАЗМА» та обов’язково зареєструвала у менеджера зі зв’язків з громадськістю свої творчі конкурсні об’єкти, що потребують оцінки наживо (малюнки, вироби хенд-мейд тощо).
  • В меседжі на Фейсбук або Інстаграм, або у відправленні чи при реєстрації обов’язково вказати ПІБ учасника, поштова адреса, місце роботи/навчання та контактний телефон.
  • Відправити роботу на конкурс не пізніше дати його закінчення (для поштового відправлення - не пізніше 5 днів до закінчення конкурсу) тобто до 15 травня 2021 включно.

Biopharma Plasma Дніпро знаходиться за адресою: Дніпро, пр. Б. Хмельницького, 17.

Центр працює з 8:00 до 16:00 по буднях, в суботу з 08:00 до 15:00.

Для запису і консультацій працює call-centre (067) 155-48-28, (063) 528-63-36.

Читайте новини МОСТ-Дніпро у соціальній мережі Facebook