«Команда Дніпра» представила кандидатів у міськраду від Новокодацького району, округ № 3

У четвер, 15 жовтня, у прес-центрі ІА «Мост-Днепр» відбулась прес-конференція на тему: ««Команда Дніпра» представила кандидатів у міськраду від Новокодацького району, округ № 3»

У прес-конференції брали участь:

- Кандидат у депутати Дніпровської міської ради від ПП «Команда Дніпра» Євген Поляруш;

- Кандидат у депутати Дніпровської міської ради від ПП «Команда Дніпра» Денис Лазько;

- Кандидат у депутати Дніпровської міської ради від ПП «Команда Дніпра» Марина Медведська;

- Кандидат у депутати Дніпровської міської ради від ПП «Команда Дніпра» Таміла Терлецька;

- Кандидат у депутати Дніпровської міської ради від ПП «Команда Дніпра» Таміла Іванчук.

Кандидати розкрили своє бачення змін та розвитку Новокодацького району. Обговорили нагальні проблеми, що є в окрузі, та перспективи їх вирішення. Поділилися враженнями від зустрічей з виборцями, мешканцями Новокодацького. Також торкнулися теми цінностей «Команди Дніпра» і пріоритетів політичної сили щодо розвитку нашого міста.

На думку представників партії, для того, щоб місто стало комфортним для людей вкрай необхідно:

- відродження існуючих і розбудова нових міських парків для відпочинку людей різних вікових категорій;

- створення особливих умов для відпочинку осіб з інвалідністю;

- збільшення кількості зелених скверів, аллей та газонів у житлових районах міста;

- реконструкція та створення безпечних дитячих ділянок на прибудинкових територіях по всьому місту;

- збільшення кількості зручних лавок та зон відпочинку по житлових кварталах з урахуванням локальних побажань мешканців;

- створення привабливих арт-об'єктів та освіжаючих фонтанів;

- розташування містом бюветів з вільним доступом до питної води.

«Команда Дніпра» - нова політична партія, сформована за нетиповим для вітчизняного політикуму принципом. Це не комерційний проект і не «ударний підрозділ» одного з олігархів. Це не віртуальний політичний бренд, створений для професійного загравання з електоратом. «Команда Дніпра» - це союз громадян - реальних людей, що є співвласниками міста, в якому вони живуть. Ми не з тих, хто обіцяє «золоті гори» і піариться на ямковому ремонті за тиждень до виборів. Ми, як і ви, втомились від дешевого популізму, що за роки незалежності став найпопулярнішим інструментом в руках українських «професійних політиків». «Команда Дніпра» формує спільноту, націлену на позитивні системні зміни у владі і в суспільстві. Ми створюємо широкі можливості для кожного, хто готовий змінювати життя дніпрян на краще.

«Це наша команда змін, яка буде працювати на благо Новокодацького регіону. «Команда Дніпра» встигла за рік розробити стратегію розвитку міста "2030". За 10 років ми плануємо провести реформи і реалізувати напрацьовані проекти. Що стосується Новокодацького району, то основними проблемами є екологія, безпека району та інфраструктура. Так як я мешканець цього району, то розумію які проблеми є і як можна їх подолати», - повідомив Євген Поляруш. 

«Я все життя провів у Новокодацькому районі - знаю всі недоліки району. На даний момент я хочу створити безпечне місто і прозору владу у системі правоохоронних органів. Також потрібно встановити взаємодію з органами місцевого самоуправління. Своїм безпосереднім завданням бачу розвиток безпеки в нашому районі», - зазначив Денис Лазько.

«Місто після нас перейде нашим дітям. Тому я б хотіла приділити багато часу освіті, культурі та екології. Хочу, щоб наші діти були здоровими психологічно й морально, були кращими та успішнішими за нас», - сказала Марина Медведська.

«Я, як представник місцевого ЗМІ, не з чуток знаю, як працює система міста. У Новокодацькому районі я живу все життя і часто чую від моїх знайомих, близьких про недопрацювання, проблеми, недоліки діючої влади стосовно благоустрою міста. Проблеми стосуються не тільки багатоповерхівок, але й приватного сектору. Чомусь прийнято вважати, що Таромське, Діївка, Сухачівка - околиці міста. Наша команда вважає, що у Дніпрі немає бути околиць. Дніпро - це велике цілісне місто, яке повинно розвиватися рівноцінно у всіх частинах, - розповіла Таміла Іванчук.

«Я, як спеціаліст з нерухомості, на сьогоднішній день бачу багато проблем у житті міста, тому вирішила балотуватися у депутати ДМР. Бездіяльність органів нашої влади не може вирішити проблеми медицини, освіти. Для вирішення цих питань я йду в депутати», - зазначила Таміла Терлецька.

Читайте новини МОСТ-Дніпро у соціальній мережі Facebook